PRIVATPOLITIKK

Hvem vi er

Hydrocephalus-bog.dk er en virksomhet, som selger bøker om sykdommen hydrocephalus. Vi har laget og skrevet 2 bøker, en bok på dansk og en bok på norsk.

Hydrocephalus-bog.dk har to hjemmesider hvor vi selger bøkene;

www.hydrocephalus-bog.dk (dansk bok)

www.hydrocephalus-bok.com (norsk bok)

 

PRIVATPOLITIKK

Hos Hydrocephalus-bog.dk respekterer og beskytter vi dine personlige opplysninger, og vi deler dem ikke med en tredjepart.

Les vår privatpolitikk nedenfor

Privatpolitikken regulerer den måten som Hydrocephalus-bog.dk (heretter kalt ”Vi”/”Oss”) samler inn, oppbevarer og anvender opplysninger innsamlet fra brukere (heretter kalt ”Brukere”) fra hjemmesiden www.hydrocephalus-bok.com  (heretter kalt ”Hjemmesiden”). Privatpolitikken omfatter Hjemmesiden.

Dataansvarlig og databehandler

SSom dataansvarlig virksomhet (Hydrocephalus-bog.dk) innsamler, oppbevarer og anvender vi opplysninger innsamlet fra Brukere.

Virksomheten drifter sin Hjemmeside via et Webhotell, som er databehandler. Databehandleren behandler personopplysninger på den dataansvarliges vegne i henhold til en databehandlingsavtale mellom dataansvarlig og databehandler. Databehandler anerkjenner seg det spesielle ansvaret som hører med til hosting av personlige data på kundenes (dataansvarlig virksomhet) webhotellkonto.

Personlige opplysninger

Hydrocephalus-bog.dk og Hydrocephalus-bok.com kan samle inn personlige opplysninger fra Brukere på to måter.

Den ene måten er når Brukere sender en beskjed/kontakter oss via kontaktformular ”Kontakt oss” på Hjemmesiden.

Her utfyller Brukere personlige opplysninger, dette ifb. eventuelle spørsmål Brukere har om bestilling og kjøp av boken.

Den andre måten er når Brukere fyller ut og sender inn vårt bestillingsformular ”Kjøp boken” på Hjemmesiden for å bestille boken vi selger.

Formålsbegrensning

Brukere blir spurt om navn, adresse og e-mailadresse. Dette er opplysninger som skal fylles ut av Brukere slik at vi vet hvem det er som bestiller en bok, og til hvilken adresse den skal sendes.

E-mailadresse brukes til å gi eventuelle nødvendige beskjeder til Brukere ifb. at de kjøper boken– som f.eks. å sende en bekreftelse på bokbestillingen samt å sende en tekstfil om privatpolitikken for at vi skal overholde opplysningsplikten.

Brukere kan besøke Hjemmesiden anonymt, og vi vil kun samle inn personlige opplysninger fra Brukere når de frivillig gir personlige opplysninger til oss, enten via bestillingsformular eller kontaktformular. Brukere kan alltid velge å ikke gi personlige opplysninger, men dette kan forhindre dem i å benytte visse tjenesteytelser på Hjemmesiden som f.eks. å kunne bestille boken eller kontakte oss ifb. en bok bestilling.

Cookies

Hjemmesiden bruker ikke ”cookies”.

Tredjelandsoverførsel

Vi overfører ikke personopplysninger til samarbeidspartnere i tredjeland.

Hvordan vi bruker de innsamlede opplysningene

Vi kan samle inn og bruke Brukeres personlige opplysninger til følgende formål;

For å generere personlige dokumenter; De personlige opplysninger som utfylles av Brukere i vårt kontaktformular ”Kontakt oss” og bestillingsformular ”Kjøp boken” på Hjemmesiden, genererer et kontaktformular og et bestillingsformular.

Til å gjennomføre en bok bestilling og en bok levering til Brukere; Vi kan bruke de opplysninger Brukere gir om seg selv, når de gjennomfører en bestilling, utelukkende for å kunne betjene denne bestillingen. Vi deler ikke disse opplysningene med noen andre.

Til å sende e-mails; Vi kan bruke e-mailadresse til Brukere til å besvare eventuelle spørsmål fra Brukere.

Deling av dine personlige opplysninger

Vi verken selger, deler eller utleier Brukeres personlige opplysninger til andre.

Tredjeparters hjemmesider

Brukere kan finne linker til andre hjemmesider tilhørende tredjeparter på Hjemmesiden. Vi kontrollerer ikke innholdet eller linker som vises på disse sidene, og er ikke ansvarlige for den politikken som benyttes av hjemmesider som linker til eller fra Hjemmesiden. Videre kan disse hjemmesidene eller tjenesteytelsene, herunder deres innhold og linker endre seg regelmessig. Disse hjemmesidene og tjenesteytelsene kan ha deres egne privat - og servicepolitikk.

Søkning og annen interaksjon med andre hjemmesider, herunder hjemmesider som har linker til Hjemmesiden, er underlagt den pågjeldende hjemmesides betingelser og politikk.

Endringer til denne privatpolitikken

Privatpolitikken blir eventuelt oppdatert/endret når det er nødvendig. Brukere kan alltid se nederst i denne politikken når den sist ble oppdatert.

Vi oppfordrer Brukere til å kontrollere denne siden regelmessig for endringer, og for å være orientert om hvordan vi hjelper til å beskytte de personlige opplysninger vi samler inn. Brukere anerkjenner og aksepterer at det er Brukerens ansvar å gjennomgå denne privatpolitikken regelmessig, og være oppmerksom på endringer.

Retten til å bli glemt

Når Brukere kontakter oss og utfyller personlige opplysninger via kontaktformular ”Kontakt oss” og bestillingsformular ”Kjøp boken” på Hjemmesiden, genererer dette et Kontaktformular og bestillingsformular. Kontaktformular blir slettet på Hjemmesidens webhotell etter endt kontakt med Brukeren. Bestillingsformular blir skrevet ut og brukes ifb. bokbestillingen og dokumentasjon til regnskap / bogøringsloven. Bestillingsformular blir slettet på Hjemmesidens webhotell.

Periode for oppbevaring

Vi oppbevarer Brukerens personlige opplysninger i det tidsrommet som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lengre er nødvendige.

Brukere - aksept /samtykke av disse vilkårene

Ved å bruke Hjemmesiden og å kontakte oss via kontaktformular ”Kontakt oss” og bestillingsformular ” Kjøp boken” aksepterer Brukere denne politikken og vilkårene for service. Boken kan kun kjøpes hvis Brukere aksepterer privatpolitikken.

Opplysningsplikt - for at Vi skal overholde opplysningsplikten sendes opplysningene om privatpolitikken pr. mail når vi har mottatt en bestilling/kontaktforespørsel.

Når vi har mottatt en bok bestilling og Brukere har betalt for boken, forstår vi det som om Brukere har akseptert privatpolitikken til Hydrocephalus-bog.dk.

Skulle det oppstå et tilfelle hvor Brukere har betalt for boken innen Brukere har fått mail om privatpolitikken, og hvor Brukere ikke aksepterer privatpolitikken, vennligst kontakt oss/svar på mailen, og vi vil annullere kjøpet/bestillingen.

Kontakt oss

Hvis Brukere har spørsmål vedrørende denne privatpolitikken, er Brukere velkommen til å kontakte oss på:

Hydrocephalus-bog.dk
Eskelunden 21
DK-7300 Jelling
DANMARK

E-mail: gretba@hotmail.com

 

Denne politikken er sist oppdatert: 19.03.2019